Резултат претраге


Листа пронађених, од 1 до 25 од нађених 304 за Презиме једнако LAZOVIĆ

1 2 3 4 5 ... 13» СЛЕДЕЋИ» | Мапа погодака

 #  Презиме и име    Шифра особе   Рођење или крштење    Локација   Стабло | Грана 
1
LAZOVIĆ A.
I13543    1
2
LAZOVIĆ Aleksandar
I26087  рођење: 1931 Stanišinci  1
3
LAZOVIĆ Aleksandar
I24292  рођење: 1934 Stanišinci  1
4
LAZOVIĆ A.
I21493    1
5
LAZOVIĆ Aleksandra
I5330    1
6
LAZOVIĆ A.
I13554    1
7
LAZOVIĆ A.
I25196    1
8
LAZOVIĆ A.
I21485    1
9
LAZOVIĆ Andreja
I5319  рођење: Stanišinci  1
10
LAZOVIĆ A.
I13538    1
11
LAZOVIĆ A.
I13539    1
12
LAZOVIĆ Angelina
I41515  рођење: Jasikovica  1
13
LAZOVIĆ Antonije
I13470  рођење: Stanišinci  1
14
LAZOVIĆ Aranđel
I26132  рођење: Stanišinci  1
15
LAZOVIĆ Avram
I24394  рођење: 1902 Stanišinci  1
16
LAZOVIĆ B.
I21473    1
17
LAZOVIĆ B.
I26245    1
18
LAZOVIĆ Bogdan
I22830  рођење: 1883 Jasikovica  1
19
LAZOVIĆ Bogoje
I24384  рођење: Stanišinci  1
20
LAZOVIĆ Bogoljub
I24392  рођење: Stanišinci  1
21
LAZOVIĆ B.
I13526    1
22
LAZOVIĆ Bogomir
I5292  рођење: Stanišinci  1
23
LAZOVIĆ B.
I26232    1
24
LAZOVIĆ Borika
I5310  рођење: Stanišinci  1
25
LAZOVIĆ Borisav
I13583  рођење: Stanišinci  1

1 2 3 4 5 ... 13» СЛЕДЕЋИ» | Мапа погодака